Zakencomplex Bolduc is een hoogwaardig kantorencomplex gelegen aan de A2 bij ’s-Hertogenbosch. Bolduc zet in op het verhuren van kantoorruimte met een inspirerende werkomgeving en stimuleert het samenwerken van ondernemers. Naast de verhuur aan een aantal grote partijen wordt in het zakencentrum ook ingezet op verhuur van kleinschalige kantoren aan kleinere ondernemers. Om de parkeerfaciliteiten en het omringende terrein aan te laten sluiten bij het hoogwaardige ambitieniveau van het gebouw diende het terrein opnieuw ingericht te worden. Hiervoor is een ontwerp gemaakt door KruitKok Landschapsarchitecten.

Bolduc expeditie

Met hoogwaardige materialen als straatklinkers, chique banken en zitranden, lijngoten en uitgekiende beplanting is het terrein van een geheel nieuwe professionele uitstraling voorzien.

IMG-20150910-WA0012

Binnen het project Bolduc bestonden de werkzaamheden o.a. uit deelname ontwerpteam, aansturing projectteam, opstellen kostenramingen, uitwerking van het rioolplan, opstellen van bestek en tekeningen en begeleiden aanbestedingsprocedure.