Gryllus Advies wil opdrachtgevers ontzorgen en ondersteunen bij hun projecten in de buitenruimte. Ontzorgen en ondersteunen door middel van projectleiding of projectbegeleiding, planvoorbereiding, planuitwerking, directievoering en toezicht.

De inrichting van de hedendaagse buitenruimte is complex door de vele ruimtelijke en functionele vragen, zowel onder- als bovengronds, maar dient aan de andere kant zo overzichtelijk en prettig mogelijk vormgegeven te worden. Een uitdagend spanningsveld! Gryllus Advies biedt u geen ruimtelijke oplossing maar adviseert en ondersteunt u wel om van een idee of wens tot een gerealiseerde en bruikbare buitenruimte te komen.

Werkwijze

Gryllus Advies kan enerzijds uw projectteam of organisatie versterken. Om een projectorganisatie te ondersteunen is het het meest efficiënt om fysiek van die organisatie deel uit te maken. Gryllus Advies werkt in zo’n geval bij voorkeur bij de opdrachtgever op locatie, zodat expertise waar nodig direct ingezet kan worden. Anderzijds kan Gryllus Advies uw project ondersteunen door de uitwerking of organisatie zelfstandig voor haar rekening te nemen. Afzonderlijke en afgebakende opdrachten kunnen vaak prima buiten uw organisatie uitgewerkt worden.

Van een beknopt advies tot aan een volledige uitwerking van bestek en tekeningen met organisatie van de aanbesteding. De toegevoegde waarde van Gryllus Advies is dat met de opgedane ervaring in de inrichting van de buitenruimte vele aspecten van het werkveld onder handen zijn geweest. Die ervaring zet Gryllus Advies graag in om ook uw project tot een succes te maken!

Benieuwd wat Gryllus Advies voor uw project kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.